Ето кои са кандидатите за кмет на Русе за местните избори на

...
</TD
>Ето кои са кандидатите за кмет на Русе за местните избори на
Коментари Харесай

Вижте кандидатите за кмет на Русе на предстоящите избори

Ето кои са кандидатите за кмет на Русе за локалните избори на 29 октомври.

Партия " ИТН " издигна Анатоли Станев за кмет на Русе. Това заяви ръководителят на Общинската изборна комисия в крайдунавския град Милена Хинкова. 

Станев е по специалност юрист. Роден е на 4 март 1971 година.

Той е бил регионален шеф на Русе в интервала от януари 2022 година до август тази година. Преди това е шеф на Регионалната ревизия по околната среда и водите - от август 2020 година до януари 2022 година. Станев е бил и общински консултант в интервала 2007 - 2011 година.

Партия ГЕРБ издигна Иван Иванов за кандидат-кмет на Русе. Това заяви ръководителят на Общинската изборна комисия в Русе Милена Хинкова. Бригаден военачалник Иван Иванов е изпълнителен шеф на Университетската болница " Канев " в Русе от 2019-а година.

Той е инженер по радиоелектронна, радиолокационна, радионавигационна и радиотелевизионна инсталация. През 2004-а година приключва магистратура по финанси в Стопанската академия в Свищов, а през 2019-а година се дипломира със компетентност " Здравен мениджмънт " от същото висше образователно заведение. 

Партия " Движение Гергьовден " издигна Кристиян Вълчев за кандидат-кмет на Русе. Това заяви ръководителят на Общинската изборна комисия в Русе Милена Хинкова. 

Кристиян Вълчев е регионален координатор на партията в крайдунавския град. Роден е на 29 юли 1986 година. Завършил е компетентност " Икономика на недвижимата благосъстоятелност " в Икономическия университет във Варна. Магистър е по компетентност " Финансов мениджмънт " в Стопанската академия в Свищов и " История " от Софийския университет. Доктор по стопанска система и ръководство /строителство и недвижима собственост/ в Икономическия университет във Варна.

Той е заместник-директор в гимназията по икономка и ръководство " Елиас Канети " в Русе от 9 май 2022 до 15 септември тази година. Преди това е бил шеф на отдел " Общинска благосъстоятелност и земеделие " в Община Русе. Работил е и в Областна администрация-Русе.

Управлявал е компании за недвижими парцели.военно учебно заведение за артилерия и противовъздушна защита " Панайот Волов " -Шумен. Той е на управителен постове и в разнообразни охранителни звена към Министерството на правораздаването. За към година е и шеф на отдел " Рентгенови системи " в Митница-Русе.

Партия " Движение за права и свободи " издигна Айдоан Джелил за кандидат-кмет на Русе. Това заяви ръководителят на Общинската изборна комисия в Русе Милена Хинкова.  Джелил е роден на 19 юли 1970 година.

Той има магистърска степен по компетентност " Аграрно инженерство " в Русенския университет. По специалност е агроном. Той е шеф на отдел в Изпълнителната организация по риболовство и аквакултури в крайдунавския град. Джелил е общински консултант в Русе и ръководител на общинската конструкция на Движение за права и свободи в крайдунавския град.

Партия " Възраждане " издигна Златан Златанов за кандидат-кмет. Това заяви ръководителят на Общинската изборна комисия в Русе Милена Хинкова. 

Златан Златанов е на 44 години и е юрист по специалност. Бил е дълготраен юношески деятел и ръководител на Студентския съвет на Русенския университет. Завършва компетентност " Право " в Русенския университет.

Златан Златанов е регионален координатор на партия " Възраждане ". Бил е депутат в 48-ото Народно заседание. Народен представител е и в настоящето 49-ото Народно заседание. Член е на Адвокатския съвет в Русе. 

Искрен Веселинов е претендентът за кмет на градана локална коалиция " България на районите " (ВМРО-БНД, " Консервативна България ", Съюз на патриотичните сили " Защита " ).

Това заяви ръководителят на Общинската изборна комисия в Русе Милена Хинкова. Искрен Веселинов е съпредседател на партия " ВМРО-БНД ". Роден е на 14 март 1972 година в Русе. Завършва висше обучение през 1996 година по компетентност " Промишлено и гражданско строителство " в Университета по архитектура, строителство и геодезия.

Бил е шеф на Областното пътно ръководство в Русе, общински консултант, а също и ръководител на Общинския съвет в Русе. Народен представител е в 43-ото и 44-ото Народно заседание. Бил е два пъти претендент за кмет на Русе - на изборите през 2011 година и 2015 година, като е постигнал втори резултат.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР